Some typical desserts we eat in Carnival time are "frixuelos", "torrijas" and "casadiellas". Here you have an excellent recipe for making delicious "frixuelos":
Ingredients:
4 eggs
500 gr flour
50 ml oil
1 l milk
1 tbsp sugar
salt
500 gr flour
50 ml oil
1 l milk
1 tbsp sugar
salt
Preparation:
Beat the eggs with a pinch of salt and mix in the milk. Gradually add
the flour and sugar and beat. Heat a little oil in a frying-pan. When
hot, add a spoonful of the batter forming a very thin layer over the
surface of the pan. When golden underneath, flip and cook on the other
side.
Hola soy Esteban el sufrido compañero de viaje de Paula. Espero poder aportar alguna que otra idea, por ejemplo, ya que soy profesor de religión intentaré explicaros un poco las peculariedades de la Semana Santa española, y más concretamente de la Semana Santa asturiana.
ResponderEliminarPor cierto. os recomiendo que llevéis a la práctica la receta de los frixuelos, son realmente deliciosos.